Få gratis adgang til 300 nye kunder i dit lokale område her!

✔ Perfekt mulighed for at få helt nye kunder
✔ Spar penge på markedsføring
✔ Det er GRATIS
✔ Kunderne får dit tilbud efter få sekunder

Få din kalender fyldt op, med kunder der står på venteliste.
Får du et afbud i sidste øjeblik, eller står du med en kalender, der ikke er helt fyldt op, kan du her sende et tilbud til kunder, der har skrevet sig på venteliste til et afbuds-/tilbud på klipning i dit område.

Du har fuld kontrol
Det er helt gratis for dig af bruge systemet, og du kan spare penge på markedsføring. Du kan enda tilføje et udløbstidspunkt til dit tilbud, hvorefter tilbuddet forsvinder, hvis det ikke er solgt. Fortryder du tilbuddet, fx fordi der kommer en kunde ind fra gaden, som vil betale fuld pris, kan du annullere tilbuddet igen, hvis det ikke allerede er købt.

Kom nemt i gang

Vil du gerne vide mere, inden du får adgang til dine kunder? Så indtast dine kontaktinfo her, og så kontakter vi dig inden du bliver endeligt oprettet.

Om afbudspladser til frisørkunder
Vi gør det her, fordi vi arbejder på at undgå spildtid. Tænk dig, hvis din frisørsalons bookede tider altid gik perfekt op, og du havde noget at lave hele tiden. Det er dét Afbudspladser.dk kan hjælpe dig med.

Hvordan virker det
Vi har en stor database af frisørkunder, der er fleksible og derfor har skrevet op til at få et afbudstilbud på ledige tider i dit lokalområde. Til gengæld for deres fleksibilitet, forventer de et lidt bedre tilbud. Du skal altså se det som et alternativ til en tom frisørstol og kun bruge systemet, hvis du har en ledig tid, du ikke forventer at få booket op med dine almindelige kunder. Når du sender tilbud via Afbudspladser.dk kan du give fra 20% rabat.

Økonomi

Her er et eksempel på en økonomisk beregning, hvor du giver 50% rabat på en afbudstid.
Sælger din salon en dameklip til

300,-

Udbydes afbudsklipning til 50% rabat til

150,-

Max overenskomstberettiget provisionsomkostning til frisør

45,-

Øget dækningsbidrag

105 kroner.

Har du bare to afbudstider på en hel dag, vil det årlige give dig 42.000,- i ekstra overskud. Hertil kommer besparelser til markedsføring og værdien fra de kunder, der lærer dig at kende via Afbudspladser.dk.

Ovenstående er blot et eksempel. Rabatten ligger typisk fra 20-50%. Havde din klipning normalt kostet 200,- ville du ved 30% rabat opnå en ekstra fortjeneste på 110,- pr. klipning.
Afbudspladser er en hjemmeside hvor brugerne har indtastet i hvilket område de gerne vil klippes. Du som frisørsalon kan oprette en bruger og sende tilbud til brugerne i dit lokalområde.

HUSK! Fordelen her er, at det ikke er til din egen kundedatabase du sender tilbuddet. Det er til kunder i vores database og er tilbuddet godt nok – er der en helt ny kunde på vej til dig. Så det er også din helt nye mulighed for at få nye kunder.


Se hvad vores eksisterende partnere siger:

Salon Milano

"Jeg synes det er fedt, at når vi har nogle huller i kalenderen, at vi kan få dem fyldt op, helt uden jeg selv behøver at bruge penge på markedsføring til den del."

- Milan, indehaver

Salon Cappello

"Afbudspladser er en rigtig fin måde, hvorpå vi kan fylde vores tomme pladser op. Alternativet ville være, at vi fuldstændig mistede indtægten - men nu kan vi blot sælge pladsen billigere til en ny fleksibel kunde. Det er også fedt, at få helt nye kunder ind i butikken, som kommer fra Afbudspladser."

- Elisabeth, indehaver

Maria Vinterkvist

"Jeg er begyndt at blive klippet oftere, efter jeg tilmeldte mig Afbudspladser. Sms-erne får mig til at handle spontant og booke en behandling ASAP. Det er fedt, at man så bare kan bestille sin tid direkte fra beskeden - det virker super godt."

- Maria, bruger af Afbudspladser.dk