Billig klipning
få de bedste tilbud her!

Skriv dig på afbudslisten og få besked, når en lokal frisør har en ledig tid, og spar op til 50%.

Skriv dig op på afbudspladser.dk og få et godt tilbud

Trin 1

Skriv dig op til et tilbud

Skriv dig op på afbudspladser.dk og få et godt tilbud

Trin 2

Du får besked når en plads er ledig

Skriv dig op på afbudspladser.dk og få et godt tilbud

Trin 3

Modtag en SMS kvittering

 

Udfyld formularen og modtag afbuds-tilbud fra nogle af de bedste lokale frisører


 Tip dine venner.

Du modtager dit tilbud så hurtigt som muligt
Dine lokale frisører vil afsende deres tilbud, så snart de kan se, der er ledige tider, der ikke vil blive besat af deres eksisterende kunder. Det kan være fra en time – tre dage før din klipning.

Du hjælper frisøren med at undgå spildtid
Det kan være svært for en frisørsalon, at få sit tidsskema til at gå perfekt op. Derfor kan den lokale frisør opleve spildtid i løbet af dagen. Når en frisør sender dig et tilbud via afbudspladser, er det som et alternativ til en tom frisørstol.

Så meget kan du spare på din klipning
En frisør skal give minimum 20% rabat for at kunne sende et tilbud. Rabatten ligger typisk fra 20-50%.
Der er forskel på hvor meget du kan spare på din klipning. Har du is i maven og vil vente på det helt rigtige tilbud, eller vil du hurtigere i gang – det er helt op til dig. Så snart der er en afbudspris, bliver det sendt til ca. 10 mulige kunder – herefter er det først-til-mølle, med at gøre krav på tilbuddet. Når du er blevet klippet via Afbudspladser, vil der gå ca. fem uger, før du modtager et tilbud igen.

HUSK, det er helt uforpligtende for dig.
Du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud. Hvis tiden ikke passer dig, kan du vente på et nyt tilbud.

Sådan afmelder notifikationer om billige frisørtider
Du kan afmelde dig, når du modtager dit tilbud på en afbuds-klipning. Du modtager tilbud på mail og sms. Hvis du vil ændre dine tilbud til fx kun at være til herreklipninger, skal du afmelde dig helt, og tilmelde dig servicen igen.

Få din frisørsalon tilmeldt Afbudspladser.dk
Har du en favorit frisørsalon, kan du opfordrer dem til at ansøge om at blive tilmeldt Afbudspladser her: Frisørsalon. Du kan også sende en mail til tommy@afbudspladser.dk, med den frisør du gerne så tilmeldt. Jo flere opfordringer vi får på en bestemt frisør, jo større er sandsynligheden for vi tilbyder dem en tilmelding.
HUSK! Din frisør ser også dette som en mulighed for at få helt nye kunder der kommer igen og igen – så du gør dem en kæmpe tjeneste.