Send tilbud til elever der står på venteliste

Får du et afbud i sidste øjeblik, eller står du med et teorihold, der ikke er helt fyldt op, kan du her sende et tilbud til elever, der har valgt at stå i kø til et afbuds-/tilbudskørekort i dit område.

 

✔ Spar penge på markedsføring

✔ Det er GRATIS Hvis dit tilbud ikke bliver solgt

✔ Bliver dit tilbud solgt koster det KUN 480,-

✔ Eleverne kan se dit tilbud efter få sekunder

Skriv dig op på afbudspladser.dk og send et godt tilbud

Trin 1

Skriv dig op via formularen

Vi sender til dem som står i kø

Trin 2

Send et tilbud til dem som står i kø

Du får besked, når tilbuddet er solgt

Trin 3

Du får besked, når tilbuddet er solgt


Du har fuld kontrol

Der er ingen krav om, at du opretter et tilbud. Du kan nøjes med at oprette en bruger, så holder vi dig opdateret om, hvor mange der står i kø i dit postnummer. Opretter du et tilbud, bestemmer du helt selv, hvornår og hvor mange der må gøre brug af dit tilbud. De elever vi kan skaffe til dig, vil være skrevet op på en venteliste til at få et tilbudskørekort. Derfor vil de være fleksible i forhold til, hvornår du vil have nye elever. Fx kan vi nøjes med at tilbyde tilbudspladsen, hvis du får et afbud lige inden holdstart.

Du kan spare penge på markedsføringen – eleverne finder dig igennem Afbudspladser. Hvis dit tilbud ikke bliver accepteret er det 100% GRATIS. Du betaler KUN 480,- pr. accepteret tilbud. Det betyder også, at du kun får interesserede elever.

Det er altså helt uforpligtende for dig, dog kan du først reducere antallet af udbudte kørekort, når dit tilbud er udløbet (du er velkommen til kun at udbyde ét kørekort af gangen).

Kom nemt i gang

Send dine kontaktoplysninger til: info@afbudspladser.dk

Herefter opretter vi en gratis bruger til dig, så du kan sende tilbud til elever i dit område. Send også en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive ringet op.